André Fux

20. srpna 2011 v 15:31 | Peťa
Jakub Saic dabuje v Kobre 11 Andrého Fuxa. Daboval napríklad Sandersona vo filme Zachráňte Villyho.
Je tak isto herec, často hrá v rozprávkach,alebo v Divadle na prádle.

Filmografia
2001 - Bezejmenní
2000 - Paní Mlha
1999 - Zimní víla
1998 - Cizinci v čase
1996 - Černokněžník
1995 - O Šedivákovi
1994 - Nexus
1993 - Zpráva pro příští století
1992 - Krvavý román

zdroj: afc11.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama