CZ│Anna Engelhardtová

1. září 2011 v 16:02 | Peťa |  Dabing
Jaroslava Brousková sa narodila v roku 1950 v Prahe. Je manželkou herca Ladislava Potměšila.
V Kobre 11 dabuje šéfku Annu Engelhardtovú. Dabovala napr. Dolores Umbridgeovú v Harrym Potterovi 5
V seriálu TV Nova Ulice hrá sociálnú pracovníčku Alenu Houdkovú.



Filmografia
1995 - Když se slunci nedaří (TV seriál)
1989 - Útěk s Cézarem
1987 - Dobří holubi se vracejí
1986 - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
1978 - Jen ho nechte, ať se bojí
1977 - Žena za pultem (TV seriál)
1972 - Dvě věci pro život
1971 - Ženy v ofsajdu

zdroj: afc11.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama